I mandagens kamp mod FC Nordsjælland fortsatte Vejle Boldklub deres mønster fra sæsonens tidligere kampe, hvor holdet spillede godt, men desværre led et knebent nederlag. FCN sikrede sig sejren med 1-0 efter en afgørende omstilling, der fulgte et VB-hjørnespark. Resultatet var en retfærdig afspejling af kampens forløb, selvom det heller ikke ville have været helt urimeligt, hvis Vejle havde fået et point, trods deres manglende skarphed foran mål.

Træner Ivan Prelec foretog tre ændringer i startopstillingen. Debutanten Damian van Bruggen erstattede Denis Kolinger i bagkæden og placerede sig i midten, mens Velkov spillede til højre. På højre wingback erstattede Marius Elvius den skadede Luka Hujber, der måtte udgå i pausen i den foregående kamp mod Brøndby og derfor ikke var i truppen. Endelig var anfører Miiko Albornoz bænket, og David Čolina tog over som venstre wingback, med Oliver Provstgaard som ny anfører.

FC Nordsjælland, der ankom til Vejle med fire point fra deres første to kampe, havde kun en ændring i deres opstilling, hvor Oliver Villadsen blev erstattet af Sertdemir. Peter Ankersen, en tidligere VB-spiller, var nu en del af FCN’s hold.

Til kampen var 6898 tilskuere mødt op på Vejle Stadion, heriblandt omkring hundrede FCN-fans, som skabte en god stemning med deres trommer.

Første halvleg var jævnbyrdig med begge hold indstillet på offensivt spil. FC Nordsjælland viste teknisk dygtighed og boldsikkerhed, men lavede en række afspilsfejl, som Vejle kunne udnytte til omstillinger. Særligt Oliver Provstgaard var effektiv til at stjæle bolde og skabe muligheder.

Der var ingen store chancer i første halvleg, men flere halve muligheder gjorde kampen interessant. Provstgaard spillede en lovende bold til Dimi, der dog skød forbi. Vejles forsvar havde en enkelt fejl, der gav Conrad Harder en chance, som Vekić reddede. Harder og Dorgeles havde flere forsøg for FCN, men uden at ramme målet. Onugkha fra VB havde en god hovedstødschance, men skød over.

I slutningen af første halvleg skete der mere. Vekić reddede en afslutning fra Ankersen, og i den anden ende skød Juwara over efter en aflevering fra Emmanouilidis. Juwara havde endnu en chance efter et indlæg fra Čolina, men skød lige på FCN’s keeper Andreas Hansen. Første halvleg sluttede uden scoringer, med en lille overvægt til hjemmeholdet i forhold til spil og chancer.

Efter pausen startede FC Nordsjælland bedst, og Vejle havde vanskeligheder med at sætte noget sammen. En omstilling gav Ingvartsen en mulighed, men han skød over. Efter en times spil fik Onugkha en chance, men Andreas Hansen reddede. Kort efter afgjorde Oliver Antman kampen, da Vejle blev fanget i en omstilling efter deres første hjørnespark, og Antman kunne score.

FC Nordsjælland var fortsat farlige og testede Vejles målmand Vekić flere gange. Prelec foretog tre udskiftninger med 20 minutter igen, hvor Kirkegaard, Murata og Gammelgaard kom ind for Elvius, Hetemi og Emmanouilidis. Kirkegaard havde hurtigt en afslutning tæt forbi mål efter en omstilling fra Vejle.

Mod slutningen kastede Vejle alt frem i et forsøg på at udligne, hvilket gav FC Nordsjælland muligheder på kontraangreb. Ankersen testede igen Vekić, og Ingvartsen misbrugte en friløber. I slutminutterne satte Prelec AK og Ngbakoto ind som et sidste forsøg på at få noget ud af kampen, men Vejle formåede ikke at skabe de store chancer. FC Nordsjællands Sindre Egeli havde en stor mulighed, men Vekić reddede flot. Lucas Hey havde også en chance i overtiden, men igen reddede Vejles målmand. Kampen sluttede med et 1-0 nederlag til Vejle, der ikke kunne sikre sig point trods et presset slutspil.