Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Mette og Rainer Gassner fra Ti Trin Ned må vente lidt endnu med at få udløst årets stjerner. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN. Michelin-uddeling i Aarhus. Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN. Arkivfoto: AVISEN

Den 31. december 2024 siger Restaurant Ti Trin Ned farvel til Mette og Rainer Gassner som ejere og giver den gastronomiske stafet videre til Lærke Krudt og Michael Nørtoft.

Parret Mette og Rainer Gassner, som har drevet restauranten, udtaler:

– Vi har altid vidst, at vi ikke ville pensioneres fra Ti Trin Ned, men vi har aldrig sat en ‘udløbsdato’. Når skiftet kommer nu, er det udelukkende fordi, at vi ikke kunne drømme om en bedre arvtager: Med vores talentfulde, tidligere assisterende køkkenchef Michael i køkkenet, og hans passionerede hustru Lærke ved hans side. De er fagligt kvalificerede og gode mennesker. Den særlige chance for at give et livsværk videre kommer kun én gang – og det er nu, siger parret.

For Michael er overtagelsen af Ti Trin Ned som at vende hjem. Han arbejdede tæt sammen med Mette og Rainer i perioden 2018-2020 på Ti Trin Ned, inden hans passion trak ham mod nye, ambitiøse køkkener som Restaurant Lieffroy, Formel B og ikke mindst den 3-stjernede Restaurant Geranium.

– Vi fortsætter uforandret men drømmer om og håber på, at alle, der har fulgt os, støttet og helt fra starten troet på os, kommer for et særligt, sidste gensyn. Vi kan ikke takke vores trofaste gæster nok for den opbakning og kærlighed vi har modtaget gennem årene. Vores sidste service bliver lørdag den 21. december, og vi vil gennem efteråret krydre menuen med klassikere og favoritter serveret gennem tiderne. Det er vemodigt, men vi vil nyde den sidste tid her i køkken og restaurant, tilføjer Mette og Rainer.