Vendsyssel FF sikrede sig lørdag en 2-1 sejr over Kolding IF i NordicBet Ligaen, hvor Ayo Simon Okosun blev kampens afgørende spiller med en scoring fem minutter før tid.

Kampen så længe ud til at ende uafgjort 1-1, men med blot fem minutter tilbage på uret dukkede Okosun op og sikrede Vendsyssel sejren med sit mål til 2-1.

Vendsyssel kom foran 1-0 efter 18 minutters spil på et omdiskuteret straffespark. Casper Jørgensen gik i en glidende tackling, hvor han ramte bolden, men dommeren dømte alligevel straffespark. Kasper Kusk omsatte chancen sikkert og bragte hjemmeholdet foran.

Kort før pausen udlignede Kolding IF til 1-1, da Abdoulie Njai sendte bolden i nettet efter 44 minutters spil.

I anden halvleg lykkedes det Vendsyssel at sikre alle tre point, da Okosun scorede det afgørende mål. Med sejren har Vendsyssel nu ni point og indtager andenpladsen i NordicBet Ligaen, mens Kolding IF står med fem point på en syvendeplads.