Vejle forbliver uden point i 3F Superligaen efter endnu et nederlag, denne gang mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, der vandt 2-0 i Herning. Kampen var præget af en klar overvægt til hjemmeholdet, der blandt andet havde 14 hjørnespark mod Vejles fire, hvilket afspejler kampens forløb.

Vejle havde foretaget ændringer i startopstillingen sammenlignet med deres forrige kamp mod FC Nordsjælland. Luka Hujber vendte tilbage efter en skade, mens Christian Gammelgaard erstattede Musa Juwara på højrekanten. FC Midtjylland debuterede deres nye spiller Christian Sørensen, som straks gjorde indtryk med sine dødboldskompetencer.

Kampen startede intenst, og FC Midtjylland satte straks Vejle under pres. Alligevel var det Vejle, der fik kampens første store chance, da Emmanouilidis stjal bolden fra en uopmærksom FCM-forsvarer og spillede Onugkha fri foran mål. Vejles topscorer blev dog stoppet af Olafsson i FCM-målet. Kort efter fik Emmanouilidis endnu en mulighed, men heller ikke denne gang lykkedes det at passere målmanden.

Resten af første halvleg var domineret af FC Midtjylland, der skabte flere chancer, men først i det 39. minut fik de hul på bylden. Efter en omstilling spillede Edward Chilufya bolden til Oliver Sørensen, der sendte FCM foran 1-0.

Efter pausen fortsatte FC Midtjylland med at presse på, og i det 58. minut øgede de føringen til 2-0, da Ola Brynhildsen afsluttede et flot angreb fra venstre side. Vejle troede, de havde reduceret efter en time, men Onugkhas mål blev underkendt for offside.

Selvom Vejle forsøgte at komme tilbage i kampen og skabte et par muligheder, formåede de ikke at ændre på resultatet. FC Midtjylland kunne dermed sikre sig en fortjent sejr, mens Vejle fortsat venter på sæsonens første point.