FC Fredericia har lejet den 21-årige Anders Dahl for hele 2024, så han vil også være en del af truppen i den kommende sæson.

Anders Dahl har tidligere vist sine evner som central midtbanespiller, men i den seneste tid hos Silkeborg er han blevet anvendt som højre back. Dette giver ham evnen til at bestride flere positioner på banen.

– Anders er en sand holdspiller med et imponerende løbepensum og et højt konsistensniveau i sine pasninger, hvilket vil bidrage til at forbedre vores spil. Hans forståelse for spillet er fremragende, han er dygtig til at flytte bolden og sig selv, og er altid i bevægelse. Han passer perfekt ind i vores måde at gøre tingene på. Han har brug for at komme tættere på holdet og få mere spilletid. Hans opgave bliver at bidrage både på og uden for banen og løfte sit spil ved at få mere kampoplevelse. Det indebærer, at han skal være en aktiv del af kampen om en plads i startopstillingen, hvilket vil skærpe konkurrencen i truppen og hæve både holdets og hans eget niveau, udtaler cheftræner Michael Hansen.

Han fortsætter:

– Anders kommer fra flere år i træning med SIFs A-trup uden afbrydelser. Dog mangler han stadig at tage skridtet fra ungdomsfodbold til seniorspil og at etablere sig som fast spiller. Det er en stor udfordring i SIF, hvor niveauet er ekstremt højt, men vi tror på, at han kan opnå dette hos os.

I denne sæson har Anders Dahl deltaget i tre kampe for Silkeborg IFs Superligahold.