FC Fredericia har taget et markant skridt for at styrke deres angrebslinje ved at sikre sig den talentfulde 20-årige angriber, Christian Gammelgaard, på en lejeaftale fra Superligaklubben Vejle Boldklub. Aftalen, der strækker sig over hele 2024, sikrer, at Gammelgaard forbliver en del af FC Fredericias trup også efter sommerferien.

– Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med Vejle om et års leje af Christian Gammelgaard. Vi kender hans kvaliteter meget godt, og han er en perfekt pasform til vores spillestil, udtaler FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

– Christian vil tilføje en ny dimension til vores offensive spil, og vi ser frem til at integrere ham i truppen.

Gammelgaard, der i øjeblikket deltager i Vejles træningslejr i Tyrkiet, vil officielt tilslutte sig FC Fredericias trup ved deres ankomst på fredag. Hans alsidighed på banen er særligt bemærkelsesværdig, idet han kan dække alle offensive positioner. Dette vil være en værdifuld egenskab for FC Fredericia, især efter salget af Tobias Bach i dette transfervindue.

I sin tid hos Vejle Boldklub har Gammelgaard allerede demonstreret sit potentiale ved at optræde i seks kampe i indeværende sæson. Hans tilkomst til FC Fredericia ses som et vigtigt træk i klubbens ambitioner om at styrke holdet yderligere og gøre en markant indflydelse i den kommende sæson.