Danmark fik en fremragende start på Nations League-gruppespillet med en 2-0 sejr over Schweiz, der afsluttede kampen med blot ni spillere. Kampen i Parken bød på en drømmedebut for Patrick Dorgu og en afgørende scoring af anfører Pierre-Emile Højbjerg.

Efter en forholdsvis jævnbyrdig start tog Danmark føringen, da Dorgu, der lige var kommet på banen, dukkede op i feltet og sendte bolden i nettet. Det danske hold ændrede samtidig taktik, skiftede fra tre til fire spillere i forsvaret, hvilket syntes at give dem et løft. Senere cementerede Højbjerg sejren med en scoring til 2-0 kort før slutfløjt.

Danmark spillede det meste af anden halvleg med en mand i overtal, efter at Schweiz’ Nico Elvedi blev udvist. Forholdene blev yderligere forværret for schweizerne, da deres anfører, Granit Xhaka, fik to gule kort og måtte forlade banen. Dette førte til frustrationer, især efter at danskerne scorede, mens en schweizisk spiller lå skadet på banen. Her blev det tydeligt, at det er dommerens ansvar at afgøre, om spillet skal stoppes, og det valgte han ikke at gøre i denne situation.

Tilskuerne i Parken oplevede en blandet stemning gennem kampen, hvor de danske fans havde svært ved at finde den tidligere begejstring, som normalt præger nationale kampe. Parken vågnede dog op efter Dorgus mål, og de sidste ti minutter blev fyldt med sang og jubel.

Tilskuerne får muligheden for at få mere at juble over på søndag, hvor Danmark møder Serbien i kamp, der også spilles i Parken.