I bundbraget i Superligaen sejrede Vejle med 3-2 mod OB, som nu er under nedrykningsstregen.

I bunden af Superligaen udspillede der sig en intens bundgyser mandag aften. Vejle Boldklub havde muligheden for at sende OB under nedrykningsstregen med en sejr.

OB kom bedst fra start, da Mads Fenger sendte fynboerne i front efter blot 10 minutter. Vejle svarede dog hurtigt igen, da Musa Juwara udlignede til 1-1 blot et minut senere.

Den uafgjorte stilling holdt længe. OB var mest i boldbesiddelse, men Vejle havde en sikker sidste skanse i Nathan Trott. Det viste sig afgørende, da Juwara med 20 minutter igen sendte bolden ind i feltet til skarpretteren German Onugha, som sikkert headede Vejle foran med 2-1.

Med blot otte minutter tilbage sendte Dimitrios Emmanouilidis Nørreskoven i ekstase. Den græske offensivspiller tog sagen i egen hånd og satte en flot soloaktion i gang. Han modtog bolden på venstrefløjen, trak ind i banen med en dribling og bragede bolden i kassen til 3-1. Publikum eksploderede i jubel, og Emmanouilidis var så overvældet af glæde, at han smed trøjen i ren eufori og løb ud til fansene for at fejre målet.

I kampens overtid fik Luca Kjerrumgaard pyntet på resultatet, da han scorede til 3-2. Det ændrede dog ikke på, at Vejle sikrede sig sejren, som betyder, at OB nu ryger under nedrykningsstregen i stedet for Vejle.