Parterne er nået til enighed om vilkårene, og dermed skifter Anders K. Jacobsen til Vejle Boldklub på en lejeaftale gældende i resten af sæson 2023/24.

34-årige Anders K. Jacobsen ankommer til Nørreskoven i god form og er med ni mål i 18 ligakampe nuværende sæsontopscorer for AC Horsens. Det er således både en erfaren og målfarlig angriber, der i det kommende forår skal indgå i konkurrencen om spilletiden i angrebet.

I forbindelse med offentliggørelsen af vintertransfervinduets første tilgang udtaler Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub, følgende:

– I løbet af efteråret har vi periodevist savnet alternativer i angrebet, især centralt, hvor German Onugkha har skullet påtage sig et stort ansvar, hvilket han med sine syv ligamål har gjort meget tilfredsstillende. Tilføjelsen af Anders K. Jacobsen giver os altså flere muligheder i offensiven og tilfører holdet vigtig erfaring til et afgørende forår. Det er en proven goalscorer, vi har fået på holdet, og det er min overbevisning, at han vil kunne gøre en forskel med det samme. Anders er topscorer, han har scoret over 60 mål på superliganiveau, og han kender klubben.

– Ydermere er jeg glad for, at vi efter en lidt turbulent start på transfermarkedet viser hurtig handlekraft og får lukket aftalen. Allerede i december gik Ivan Prelec og jeg i gang med arbejdet om at hente Anders K. Jacobsen, og det var en topprioritet at få ham hertil. Timingen er dog alligevel god, fordi Anders K. Jacobsen vil indgå i den mest afgørende del af vores opstart med en næsten tre uger lang træningslejr og fem træningskampe foran os. På vegne af alle i Vejle Boldklub byder jeg ham velkommen tilbage i den røde trøje.

Anders K. Jacobsen har tidligere repræsenteret blandt andre SønderjyskE, AaB og OB. Fra sidstnævnte var han i 2008 på et kort lejeophold i Vejle Boldklub