Albummet med 15 solide numre, der er lidt svært stilmæssigt at placere. Bandet dækker et bredt spektrum af stilarter, herunder letmetal, tung pop, indie og blød pop, hvilket er en ambitiøs tilgang, men desværre er resultatet en smule ensformigt.

Numrene på albummet viser en rimelig kompleksitet i arrangementerne, det er tydeligt at bandet har solide musikalske færdigheder. Men der mangler en reel hitfaktor. Der er ingen sange, der skiller sig ud som ørehængere eller potentielle hits. Dette er en udfordring.

En hovedbekymringer er, at vokalen på albummet kører utroligt meget i samme stil. Det mangler variation og dynamik, hvilket kan gøre det lidt monotont at lytte til i længden, en lille smule rumklang hist og pist ville gøre underværker. Det ville også have hjulpet, hvis der var eksperimenteret mere med vokalstil og dynamikken for at tilføje nuancer og klangfarve til sangene. Bas og trommer står også for langt fra hinanden i det samlede lydbillede, hvilke en rytmegruppe normalt ikke bør gøre.

Der er flotte detaljer i arrangementerne og produktionen, der viser, at der er potentiale i bandet. Der skal arbejdes med lyden og downmixet for at skabe mere variation i lydbilledet, herunder især compressor der ved fornuftig brug kan skabe underværker for et lydbilled.

Nogle af sangene føles lidt for ens, og det kan blive kedeligt i længden.

“Bus Stop” er et album med muligheder og et godt tiltag, men det mangler det afgørende element for at gøre det til en virkelig mindeværdig udgivelse. Der er plads til forbedring i indspilningsteknikken og arrangementerne for at skabe mere variation og fange lytternes opmærksomhed.

Jeg håber, Sons of Sasha tager dette som konstruktiv kritik og fortsætter med at arbejde på deres musik.

CD’en har 15 numre, der absolut ikke er ukomplicerede at spille. Jeg vælger her ikke at gå i detaljer med hver nummer.

Sons of Sasha (SOS) er: Andreas Sabat, Guitar og vocal. Daniel Blum, Guitar. Poul Knudsen, Bas. Martin Saastamoinen, trommer.

Musikverdenen har brug for mangfoldighed, og jeg er sikker på, at de har potentiale til at levere noget spændende i fremtiden.