DSB har meddelt, at den kraftige snestorm, der har ramt Nord- og Midtjylland i dag, skaber betydelige forstyrrelser i togtrafikken. Strækningen fra Aarhus H til Aalborg er aflyst frem til hidtil kl. 14:00.

Den mest markante konsekvens er situationen i Aarhus H, hvor det på nuværende tidspunkt er umuligt for togene at komme ind og ud. Dette har resulteret i en fuldstændig aflysning af alle tog mellem Aalborg Lufthavn, Aalborg og Aarhus H, som vil vare mindst indtil kl. 14. De tog, der allerede befinder sig på strækningen, vil fortsætte til deres endelige destinationer, men passagererne skal forvente forsinkelser.

DSB understreger, at der ikke vil blive indsat erstatningsbusser for de aflyste tog. Dette skyldes, at vejret også har gjort vejene ufarbare.

For de rejsende mellem Fredericia og Aalborg Lufthavn er situationen ligeledes prekær. Ingen InterCity-tog opererer mellem Aarhus H og Aalborg Lufthavn. InterCityLyn-togene er aflyst på hele strækningen mellem Fredericia og Aalborg Lufthavn, og regionaltogene mellem Fredericia og Aarhus H er ligeledes aflyst.

Den eneste forbindelse, der stadig er i drift mellem Fredericia og Aarhus H, er InterCity-togene. Disse forsøger at opretholde en tjeneste, men passagererne advares om betydeligt længere rejsetider end normalt. InterCity-togene mellem Fredericia og Aarhus H laver ekstra stop i dag ved de mindre stationer såsom Brejning, Børkop, Hedensted og Viby J.