Onsdag klokken 03.25 blev der begået et indbrud i en villa i Fredericiagade i Kolding. Under episoden var villaens 62-årige kvindelige beboer til stede sammen med hendes mand.

Kvinden vågnede, da hun hørte noget, der lød som om nogle havde tabt noget. Ifølge politirapporten blev gerningsmanden overrasket af kvinden, da han forsøgte at begå indbrud i et værelse. Gerningsmanden havde smadret ruden til værelset og var i færd med at rode med en iPad, da kvinden opdagede ham.

Den 62-årige kvinde råbte efter sin mand, hvilket fik gerningsmanden til at flygte. Han søgte tilflugt på soveværelset og sprang derefter fra en altan på første sal for at undslippe. Under flugten tabte gerningsmanden sin telefon og en pakke cigaretter.

Efter at politiet modtog anmeldelsen, henvendte gerningsmanden sig til politivognene med skader i hans højre hånd. Han blev anholdt og derefter kørt til Kolding Skadestue for behandling. Gerningsmanden, en 43-årig mand, blev senere løsladt efter en juridisk vurdering, der ikke krævede fremstilling i retten.