Lasse B. Sørensen afløser Maria Ladegaard

I weekenden holdt Venstres Ungdom (VU) deres årlige Landsstævne på Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars. Her blev Lasse B. Sørensen valgt som ny Landsformand, og afløser derfor Maria Ladegaard, der har været Landsformand siden 2021.

Lasse udtaler om valget:

-Jeg er utrolig stolt over, at jeg nu kan kalde mig Landsformand for den forening, der har giver mig så utrolig meget. Det er en stor ære og ikke mindst et kæmpe ansvar, men det er jeg klar til at løfte. Jeg glæder mig til at komme i gang meget arbejdet i kampen for et friere Danmark.

Foruden en ny Landsformand er der også valgt ny ledelse, som er klar til at trække i arbejdstøjet. Det bliver nemlig et travlt foreningsår, som blandt andet byder på et skolevalg og et Europa-Parlaments valg.

-Vi er mere end klar til et spændende år med mange dejlige udfordringer. Særligt de to valgkampe bliver vigtige for vores organisation, hvorfor de allerede fylder meget. Vi glæder os meget til at komme ud til de unge mennesker for at snakke politik og demokrati.

Hele den nye ledelse kan findes på vu.dk.

CV: Lasse B. Sørensen er 24 år gammel og kommer oprindeligt fra Gedsted i Vesthimmerlands Kommune i Nordjylland. Han blev student fra Vesthimmerlands Gymnasium i 2018, og har siden 2019 gået på Aalborg Universitet, hvor han læser Politik og Administration. Han i gang med 9. semester. Han har været medlem af Venstres Ungdom siden 2012 og har haft forskellige tillidsposter. Senest Landsnæstformand.