Liberal Alliance i Fredericia har valgt spidskandidat og de første listekandidater til Kommunalvalget 2025.

På et opstillingsmøde afholdt på STATIONEN i Norgesgade 48 har medlemmerne af Liberal Alliance valgt deres nye spidskandidat samt de første kandidater på listen til det kommende kommunalvalg. 

Mødet, som blev afholdt mandag, tiltrak et stort antal lokale medlemmer og støtter, der var ivrige efter at bidrage til en positiv forandring i Fredericia kommune. Christian Jørgensen, som har en stærk baggrund i lokalpolitik, senest som byrådsmedlem for Venstre, blev enstemmigt valgt som spidskandidat. Han er kendt for sine liberale holdninger og evnen til at være en loyal del af et hold.

– Det er en ære at blive valgt som spidskandidat for Liberal Alliance i Fredericia. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med borgerne og mine kollegaer for at skabe en mere åben, effektiv og fri kommunal administration, det samlede hold bringer friske ideer og dynamisk lederskab til Fredericias lokale politik, fortæller Christian Jørgensen.

De fem første engagerede listekandidater der skal repræsentere partiet ved det kommende kommunal valg er:

1. Poul Rand

2. John Rasmussen

3. Lotte Hansen

4. Helene  Lykke

5. Sebastian Ordell Kolsbro

Kandidater, der bringer en bred vifte af erfaringer og perspektiver, der reflekterer Fredericias mangfoldighed, slår partiet fast.

– Jeg er begejstrede for den stærke opbakning og den positive stemning på mødet i dag. Vores kandidater er klar til at engagere sig og gøre en forskel i vores dejlige by, siger Poul Rand, formand for Liberal Alliance i Fredericia.

Liberal Alliance ser frem til en livlig og konstruktiv valgkamp, hvor partiet vil fokusere på kerneområder som mere personlig frihed, mindre bureaukrati og stærkere lokale erhverv.

Liberal Alliance oplever i øjeblikket står fremgang nationalt, og partiet spås også gode chancer ved kommunalvalget i 2025.