Gudmundur Gudmundsson havde de store ord fremme om FHK’s præstation mod GOG, som holdet besejrede med 34-24.

Se interview med Gudmundsson her.

Var det en drøm, eller var det virkelighed? FHK’erne måtte have nivet sig selv i armen efter den præstation, som de leverede mod de dobbelte danske mestre, GOG, som de sendte helt ud af mørket. GOG kommer slet ikke til at spille med om medaljer i denne års liga, da Skjern samtidig med FHK’s sejr storsejrede mod TMS Ringsted.

Efter kampen var jublen stor, og efter at have talt til fansene, satte Gudmundsson ord på præstationen.

– Vi spillede godt og dækkede fantastisk godt op. Det er en sensationel præstation af Sebastian Frandsen. Jeg er glad for, hvordan vi spillede i angrebet. Mange bidrog og scorede, så jeg er virkelig stolt, og det er noget af det bedste, jeg har oplevet i Fredericia, siger Gudmundsson.

Gudmundsson var stolt efter kampen, og han virkede en smule rørt, hvilket han bekræfter.

– Ja, det rører mig. Jeg er utrolig stolt og glad. Jeg har set holdet løfte sig et skridt ad gangen, og det er en milepæl. Jeg talte med drengene om, at man skulle slå et fantastisk hold som GOG, som har mere erfaring og større profiler, og spillet i Champions League. Derfor var det vigtigt at gøre det godt, forklarer Gudmundur Gudmundsson.

FHK kom ud til kampen som vilde dyr. Det kunne aflæses på måltavlen, der viste 5-1 efter otte minutters spil.

– Vi skulle komme med alt, og vi har lært meget af hjemmekampen mod GOG den 10. februar, hvor vi ikke spillede særlig godt, det ville vi ikke opleve igen. Det var en del vi lærte af det, og vi har løftet os utrolig meget, siger Gudmundur Gudmundsson.

Spørgsmålet er, om FHK er favoritter nu i DM-semifinalen mod Ribe-Esbjerg, da fredericianerne endte på førstepladsen i puljen og Ribe-Esbjerg endte på andenpladsen i den anden pulje.

– Jeg tror ikke et eneste hold, undtagen Aalborg, at man ikke kan sige der er nogen favoritter. Alle holdene i semifinalen er gode hold, siger Gudmundur Gudmundsson.