Fredericia er snart vært for den unge CSR-pris. Den årlige prisuddeling er dedikeret til at anerkende lokale virksomheder, der udviser ekstraordinært socialt ansvar. Eventet løber af stablen den 15. maj og vil samle byens erhvervsfolk til en dag fyldt med netværk, inspirerende taler og anerkendelse af bæredygtig erhvervspraksis. Læs, hvem der er nomineret i artiklen her.

Dagen begynder kl. 13.30 i ADP Lounge, Fredericia Idrætscenter, hvor gæsterne vil blive registreret ved ankomsten, hvorefter der vil være mulighed for networking over eftermiddagssnacks. Kl. 14.30 vil Sanne Kjær byde velkommen og lægge grundstenen for en begivenhedsrig dag. Derefter vil Mette Heidemann, direktør for beskæftigelse og velfærd i Fredericia Kommune, dele sine indsigter, efterfulgt af et indlæg fra Randi Mørk Lildballe om ‘Megatrends & Diversitet’.

Highlightet for dagen er prisoverrækkelsen kl. 16.00, hvor Fredericias borgmester Christian Bro sammen med sidste års vinder, Daniel Diness Andersen fra Temashop, vil hædre dette års modtager af CSR-prisen. Arrangementet afrundes kl. 16.30 med en tak fra arrangørerne.

Kriterierne for nominering til CSR-prisen er strenge og retfærdige, idet virksomhederne skal have gjort sig bemærket gennem forskellige initiativer: fra indsatsen for at få ledige i arbejde eller uddannelse til tilbud om lærepladser og uddannelsespraktik. Desuden lægges der vægt på virksomhedernes arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet og trivslen blandt medarbejderne.

De nominerede til årets pris inkluderer anerkendte lokale aktører som SuperBrugsen Nymarksvej, 365 Discount, Randal Beton, CJ a/s, Wiggers & Klement og P. Fournaise. Sanne Kjær fra Business Fredericia understreger vigtigheden af arrangementet:

– Vi hylder de mange fredericianske virksomheder, som tager et stort socialt ansvar og arbejder målrettet for at gøre en forskel. Det er essentielt for os at fejre det gode samarbejde mellem Fredericia Kommune, Business Fredericia og vores lokale virksomheder.

Musikalsk vil dagen blive akkompagneret af Fredericia-drengen Claus Jensen, mens Randi Mørk Lildballe vil berige tilhørerne med sin viden om fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere og tilmeld dig her