Lørdag den 5. august løber Danmarks måske største YouTube live event af stablen, når content creator-kollektivet ProdigyDK afholder deres første officielle event, Creator Charity Showmatch på Monjasa Park i Fredericia. Arrangørerne meldte efter 3300 billetter udsolgt, men grundet den store efterspørgsel, er der nu åbnet op for yderligere billetter.

– Jeg er pavestolt af at vi kunne melde udsolgt på vores første officielle event! Det er under to måneder siden, at vi annoncerede eventet og vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente af antal publikum, men fordi efterspørgslen var så stor, så åbnede vi op for flere billetter, fortæller Lum Krasniqi, projektleder og vært i ProdigyDK

I et samarbejde mellem ProdigyDK, Red Bull Danmark, FC Fredericia og Fredericia Idrætscenter, spiller nogle af Danmarks største content creators og streamers en fodboldkamp i den gode sags tjeneste. Navne som Rasmus Søndergaard, Jacob “Jaxstyle” Krull og Mika Schultz trækker i fodboldtrøjerne lørdag på Monjasa Park i Fredericia, for at samle ind til Wings For Life-fonden.

Alle pengene fra billetsalget går ubeskåret til Wings For Life-fonden, som samler ind til forskning i rygmarvsskader og som i år også afholdte motionsløbet, Wings for Life World Run, i Fredericia tilbage i maj måned. Og netop denne velgørenhed ligger tæt ved hjerte hos projektleder og vært i ProdigyDK, Lum Krasniqi:

– Vi har valgt at samle ind til Wings For Life fonden da deres mærkesag omkring forskning i rygmarvsskader er mit hjerte nær, siger Lum Krasniqi.

Creator Charity Showmatch filmes med liveproduction og kan livestreames gratis på ProdigyDK’s YouTube kanal kl 12:30 lørdag d. 5 august.

Ingen af de 34 spillere, som skal kæmpe på lørdag, er professionelle fodboldspillere, men alligevel er de spændte på at få deres drengedrømme, om at lege fodboldstjerner for en dag, opfyldt.

– En pose blandede bolsjer af gamere, youtubere, streamere og venner der på magisk vis skal spille en kamp på 90 min – det bliver ikke et kønt syn, men glæder mig til at score en kasse eller to, tilføjer Rasmus Søndergaard

Billetter kan købes her:

https://fcfredericia.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/115150

Program:

11.00-12.00: Signing sessions udenfor stadion med udvalgte spillere

12.30: Live show start

13.00: Kampstart

13.00-13.45: Første halvleg

13.45-14.15: Halftime show – overraskelser + charity challenges

14.15-15.00: Anden halvleg

15.00: Kamp slut

15.00-15.30: Aftermatch show og interviews

15.30-16.00: Meet’n’greet / Signing session med udvalgte spillere