Jonas Kruse er klar til at spille DM-semifinale for FHK på torsdag. Det slår det unge stjerneskud fast efter, at han ellers udgik med store smerter, som nærmest blev skreget ud.

Det lignede en alvorlig skade, og der gik et gisp igennem publikum, da FHK mødte GOG. 20 minutter inde i opgøret kom Jonas Kruse galt afsted, da han efter et mål måtte blive båret fra banen og videre ud i omklædningsrummet. På tv-billederne af episoden kunne man se Kruse i store smerter. Den unge stjerneskud, der har slået sit navn fast på FHK’s ligahold med den ene flotte præstation efter den anden, træner fuldt med, selvom der gik en periode efter GOG-kampen, hvor han ikke var på toppen.

– Jeg spiller på torsdag, det er helt sikkert, slår Jonas Kruse fast.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Det er dog ikke uden smerter. Den 21-årige playmaker må bide det i sig, da nogle bestemte bevægelser stadig gør ondt.

– Jeg kan godt mærke det lidt, men jeg er begyndt at træne med igen og er 100 procent klar til at spille, siger Jonas Kruse og uddyber, hvad det er han kan mærke:

– Det går fremad, der er stadig noget væske inde i den, som generer mig, når jeg løber og især når jeg springer. Jeg har trænet fuldt med, og det er ikke noget problem i forhold til kampen mod Ribe-Esbjerg, fortæller Kruse.

Den unge playmaker fortæller om, hvad der præcist skete i episoden mod GOG, hvor han fik scoret, men efterfølgende måtte blive hjulpet fra banen.

– Mit ben sad fast, og så vred jeg om på det, så mit skinneben og ankel røg ud til siden, forklarer Kruse.

Jonas Kruse lignede en ung mand i store smerter og en, der virkelig frygtede det værste, og det bekræfter han selv.

– Til at starte med var jeg bange for knæet, da jeg fik et vrid i det også, men der er ikke sket noget med det, siger Jonas Kruse.

adp-as.dk

Jonas Kruse har været denne sæsons helt store åbenbaring for FHK. I sidste sæson forlængede han kontrakten med en enkelt sæson, da parterne lige skulle se hinanden an efter, at Kruse havde været ude det meste af sæsonen med en skulderskade. I efteråret storspillede Jonas Kruse på 2. divisionsholdet og fik flere indhop for ligaholdet, hvilket blev belønnet med en kontraktforlængelse.

Siden har Jonas Kruse ikke set sig tilbage og har fået lavet 41 mål og 22 assists. Ikke mindst har han spillet sig ind i en rolle, hvor han pt. er den foretrukne playmaker for Gudmundur Gudmundsson, når han starter kampene. Torsdag får Kruse endnu en mulighed for at folde talentet ud, når FHK spiller deres første DM-semifinale i thansen Arena mod Ribe-Esbjerg klokken 18:30.