Uanset udfaldet af Fredericia Håndboldklubs afgørende DM-finale på lørdag mod Aalborg, er der lagt op til folkefest i Fredericia efterfølgende.

Håndboldfeberen lever i håndboldmekkaet 7000 Fredericia.

Byen har mulighed for at hjemtage den første DM-titel siden 1979, da Fredericia KFUM vandt deres femte mesterskab i træk. Nu hedder årstallet 2024, og siden har der været en fusion mellem Fredericia FF og Fredericia KFUM, samt en konkurs og én stor optur.

Opturen er i denne sæson kulmineret. Først med deltagelse i pokalturneringens Final4, og sidenhen blev klubben nummer to i grundspillet. Efter en tæt slutspilspulje kom FHK videre til semifinalen, hvor Ribe-Esbjerg blev nedlagt over tre kampe.

Nu er finaleserien i gang, og ingen af holdene vil igen give sig. Det første opgør vandt Aalborg 31-26, men i kampen onsdag aften vandt FHK 31-30, og fremtvang dermed en tredje og afgørende DM-finale.

Uanset udfaldet af kampen i Aalborg, hvor omkring 500 FHK-fans forventes på lægterne, vil der være lagt op til byfest i Fredericia efterfølgende. I lighed med efter sidste sæsons bronzemedalje vil FHK-truppen blive hyldet på Urbania Street Food, hvor de formentlig vil ankomme omkring 21:15-tiden.