I en overbevisende pokalkamp demonstrerede FHK deres styrke ved at besejre Blåbjerg fra Danmarksserien med en  sejr på 45-19.

Kampen, afholdt i den intime atmosfære af Outrups lille hal, tiltrak omkring 250 tilskuere, der blev vidne til en aften fyldt med håndboldens spænding og underholdning.

Til trods for at være uden nøglespillere som Reinier Taboda, James Junior Scott, Einar Olafsson, og Sebastian Henneberg, formåede FHK at vise dybden i deres trup.

Spillere som Mads Emil Møller, Nikolaj Petersen, Malthe Hejsel og Benjamin Walsøe trådte i karakter og bidrog betydeligt til holdets samlede præstation.

I målet stod Thorsten Fries i første halvleg, mens Sebastian Frandsen tog over i anden halvleg, begge med imponerende redninger.

Kampen var dog ikke uden drama. I anden halvleg modtog Malthe Hejsel et rødt kort for at ramme Blåbjergs målmand i hovedet på et straffekast.

FHKs overlegenhed var tydelig gennem hele kampen med stillinger, der konstant viste deres dominans. Ved 11 minutters spil førte de med 7-3, og denne føring voksede støt igennem kampen. Ved pausen var stillingen 20-10 til FHK, hvilket afspejlede deres kontrol over spillet.

Anden halvleg fortsatte i samme dominerende ånd, hvor FHK udbyggede deres føring yderligere, hvilket kulminerede i en overvældende sejr på 45-19 i en kamp, hvor blandt andet Jonas Langerhuus fik en del spilletid.

FHK skal i kamp igen fredag, hvor modstanderen er Bjerringbro-Silkeborg i en træningskamp.