Nikolaj A. Nielsen har forlænget kontrakten med Fredericia Håndboldklub frem til sommeren 2025. Dermed er endnu en brik faldet på plads for FHK frem mod næste sæson.

Stregspilleren kom til FHK i sommeren 2021, og nu tager han minimum en sæson til i den røde FHK-trøje.

– Nikolaj er en vellidt spiller, der passer godt ind på holdet. Han har været en del af en flot udvikling i klubben i de seneste par år. Uanset hvilken rolle “AN” spiller, så agerer han altid professionelt, og man ved, at man altid har en spiller, der giver sig 110 procent med ham på holdet, siger administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen.

Det at have den samme stamme på holdet, er noget man vægter i FHK, og derfor falder forlængelsen med Nikolaj A. Nielsen godt i tråd med det.

– Vi har altid vægtet kontinuitet i truppen højt. Det er vigtigt for os ikke at skifte særlig meget ud efter hver sæson, og da både “AN” og os er tilfredse med den indsats han yder, og har samme høje ambitioner, så er det naturligt for os at forlænge med ham. Sammen med Evgeni Pevnov udgør de en rigtig god stregduo, fortæller Thomas Renneberg-Larsen.

32-årig Nikolaj A. Nielsen glæder sig også over at fortsætte i FHK.

– Jeg synes, klubben er et rigtig godt sted, og der venter forhåbentligt Europa Cup-kampe næste år, som gør det muligt for mig at få prøvet det og få endnu mere spilletid. Jeg har skullet vænne mig til mest at blive benyttet i angrebet, og det begynder nu at fungere godt, efter min mening, siger Nikolaj A. Nielsen.

Da Nielsen kom til FHK, var planen, at FHK skulle etablere sig i toppen af dansk håndbold. Nu gælder det for FHK, om at blive på det niveau.

– Som jeg ser det, så skal vi som minimum holde det niveau, vi har nu. Vi er 2’er i grundspillet og har vist, at vi hører til blandt de fire bedste hold i Danmark. Vi deltager i dette års Final4-stævne, og hvis det går som vi håber, så spiller vi europæisk efter sommerferien, siger Nikolaj A. Nielsen.

Tidligere i karrieren har Nikolaj A. Nielsen repræsenteret Randers HH og Skanderborg.