Susanne Eilersen, der sidder i Fredericia Byråd, har fået nyt civilt job. Hun er ny landskasserer i Dansk Folkeparti, og får dermed en fast gang på Christiansborg, som hun håber at kunne udnytte til Fredericias fordel.

Eilersen blev i 2022 ansat som lokalforeningskonsulent, og den del af arbejdet fortsætter hun med, men hendes stillingsbeskrivelse er blevet lavet om. Nu venter der mere arbejdstid på Christiansborg.

– Jeg får en mere daglig gang på Christianborg, og samtidig en større tilknytning og en tættere kontakt til ledelsen af mit parti. Den politiske platform vil jeg også gerne bruge til gavn for Fredericia, hvor det kan være det anvendelse. Det kan være til aktuelle sager som Fæstningscentret, men også noget store med infrastruktur, hvor vi har brug for at have et talerør direkte til Christiansborg, siger Susanne Eilersen.

DF’eren har været glad for at komme rundt i de forskellige partiforeninger, og det vil hun fortsat komme til. Hun er glad for at arbejde for det parti, som hun har været medlem af i 25 år.

– For min egen udvikling er det et spændende arbejde, som jeg gerne vil. Jeg har et fuldtidspolitisk job. Jeg er deltid i partiet, og deltid i kommunalpolitik, og det er en stor glæde for mig, at det kan lade sig gøre at arbejde med noget jeg brænder så meget for. Det er en ære for mig i mit 25. år i partiet, at jeg stadig har den tillid og tilknytning til ledelsen. Jeg får en mulighed for at genopbygge partiet efter de udfordringer har haft, og jeg er klar til at tage det ansvar på mig, fortæller Eilersen.

Selvom det har været hårde tider i DF ser Susanne Eilersen lyst på at være medlem af partiet.

– Jeg har altid synes, at det er dejligt at være DF’er. Jeg har holdt ved nu, hvor vi har været i stormvejr. Vinden har blæst mere om ørerne på en, og vi har konkurrence fra andre partier, men vi har den rigtige politik, synes jeg. Jeg hører hjemme her, og har aldrig været medlem af andre partier. Jeg tror på, at det vil være anderledes at være DF’er om 2 år end i dag, og jeg håber medlemmerne holder ud, slutter hun.