Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en efterlysning af den 19-årige Silje Holm Nielsen, som forsvandt under bekymrende omstændigheder i Aabenrå. Silje, der er beskrevet som spinkel og 162 cm høj med mørkt krøllet hår, blev sidst set i nedtrykt tilstand forlade sin bopæl på Bjerggade i Aabenrå sent i går aftes.

Ifølge politiets beskrivelse var Silje iført en cremefarvet Champion hættetrøje, en sort jakke med pelskrave, hvide og sorte ternet natbukser, samt hvide Adidas sko med sorte striber. Hendes pludselige forsvinden har vakt stor bekymring blandt familie og venner, som beskriver hende som en venlig og omsorgsfuld person.

Politiet opfordrer alle, der måtte have set Silje eller har informationer om hendes nuværende opholdssted, til straks at kontakte dem. Enhver information, uanset hvor lille den kan synes, kan være afgørende i søgen efter Silje.

I en opdatering har politiet meddelt, at de i øjeblikket søger efter Silje i området omkring Avbækhytten med hundepatruljer. Der er dog mulighed for, at hun kan befinde sig andre steder i nærheden af Aabenrå. Borgerne i Aabenrå og de omkringliggende områder opfordres til at være ekstra opmærksomme og rapportere enhver observation, der kan bidrage til efterforskningen.