DSB har annonceret en ændring i togdriften som svar på DMI’s stormvarsel i Vestjylland, der er gældende fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen. For at sikre passagerernes og personalets sikkerhed, vil DSB køre færre tog på strækningen mellem Esbjerg og Middelfart fra onsdag kl. 15.

Denne ændring i køreplanen indebærer betydelige justeringer for passagererne. InterCitytog, som normalt kører mellem Esbjerg, Middelfart, og København H/Østerport, vil kun køre mellem Fredericia og København H/Østerport på onsdag. Det betyder, at passagerer, der rejser mellem København og Esbjerg, skal benytte InterCitytog mellem København og Fredericia og derefter skifte til regionaltog for at fortsætte til Esbjerg.

Regionaltogene, der kører mellem Esbjerg, Fredericia og Aarhus, vil fortsat køre som normalt. For passagerer, der rejser fra Sjælland mod Esbjerg, anbefales det at tage InterCitytoget til Fredericia og derefter skifte til et regionaltog mod Esbjerg. Ligeledes, for dem der rejser fra Esbjerg mod Fyn og Sjælland, bør man tage et regionaltog til Fredericia og derefter skifte til InterCity- eller InterCityLyntog for videre rejse.

DSB forventer at kunne genoptage normal drift med både InterCity- og Regionaltog fra torsdag morgen, så snart stormen er aftaget. Passagerer opfordres til at holde sig opdateret om situationen og eventuelle yderligere ændringer i togdriften.