Danmark har i denne uge spillet to testkampe. Det er blevet til en sejr i dem begge, senest i dag mod Norge, der tabte 3-1.

Landstræner Kasper Hjulmand ville have de sidste svar inden afrejsen til slutrunden i Tyskland. Det betød blandt andet, at Andreas Christensen gled ind i startopstillingen, og ligeledes fik Morten Hjulmand en startplads, hvilket kunne indikere, at han er i spil til en plads i startopstillingen i EM-åbningskampen mod Slovenien. Victor Kristiansen var en anden spiller, der fik chancen. Han tog sig af venstre wingback, og som den eneste venstrebenede på den plads ville det være ideelt, hvis Kristiansen kunne spille sig ind i en plads i startopstillingen.

Danmark kom planmæssigt fra start. 12 minutter inde i opgøret fik Pierre-Emile Højbjerg sendt bolden i kassen, og ti minutters tid senere kunne Jannik Vestergaard fordoble føringen til 2-0 efter et mål på en dødbold. Et stort fokusområde for det danske landshold, der har haft det svært på offensive dødbolde gennem længere tid.

I anden halvleg fik Norge overtaget i takt med, at Danmark skiftede ud, og det begyndte at se godt ud. Erling Håland fik bolden i kassen efter 65 minutter, men målet blev annulleret for offside. Nogle minutter senere var der dog ikke offside, da Martin Ødegaard fandt Håland, og denne gang blev målet godkendt. Norge fortsatte med at presse på, men det var Danmark, der scorede kampens sidste mål. Det skete efter en norsk opspilsfejl i slutminutterne, hvorefter Victor Kristiansen kunne finde Yussuf Poulsen, der scorede til kampens resultat 3-1.