Danmark vandt 29-26 i EM-semifinalen mod Tyskland og er for første gang siden 2014 i EM-finalen.

Danmark var ellers i problemer i første halvleg mod det tyske hjemmehold, der gav danskerne store problemer angrebsmæssigt.

Bagkæden med Rasmus Lauge, Simon Pytlick og Mathias Gidsel fungerede ikke, og Mikkel Hansen blev hidkaldt fra bænken og endte med at spille en stor rolle.

Alligevel var Danmark bagud 13-10, men i slutningen af første halvleg gik Danmark i syv mod seks, og det blev kampafgørende. Danskerne fik reduceret til pausestillingen 14-12.

I anden halvleg kom Emil Nielsen ind i målet. Han parerede den ene tysker efter den anden. Fra stillingen 18-17 så Danmark sig ikke tilbage og kom foran med 26-21.

Tyskland gav dog ikke op, men Danmark var i en klasse for sig og vandt opgøret med 29-26.

Dermed spiller Danmark EM-finale på søndag mod Frankrig.