I fredags meldte Byens Rens i Fredericia, at virksomheden var i gang med en omkonstruktion. I dag kunne ejer Ricky Kenbjerg meddele sine ansatte, at de på mandag kan gå på arbejde igen.

Efter nogle hæsblæsende dage bliver der i næste uge lys i det populære renseri i Fredericia, Byens Rens igen.

– Jeg er lykkelig og lettet over, at det lykkes os at lave en aftale med vores samarbejdspartnere, der sikrer, at virksomheden drives videre, og vi dermed sikrer, at vi har arbejde til vores 60 medarbejdere, siger Ricky Kenbjerg.

Siden nyheden om konkursbegæring fredag blev bragt i medierne har Byens Rens oplevet stor opbakning fra kunder, medarbejdere og lokalbefolkning.

– Det har været overvældende og rørende at opleve, hvordan vi er blevet mødt med positive tilkendegivelser fra kunder og samarbejdspartnere. Det varmer virkelig og har gjort det endnu vigtigere at få lavet en aftale, der gjorde, at vi kunne drive forretningen videre, siger Ricky Kenbjerg og slutter:

– Der er ingen tvivl om, at vores medarbejdere fortjener den største ros. De har leveret en hel usædvanlig opbakning, hvilket vi er taknemmelige for. Der er ingen tvivl om, at vi kommer styrket ud af denne proces, og kan fortsætte vores rejse til gavn for kunder og medarbejdere. Det gør mig glad og stolt.