Lørdag eftermiddag fortsatte OB deres ubesejrede stime i NordicBet Ligaen med en 1-0 sejr over Hillerød Fodbold i fjerde runde. Kampen blev spillet foran veloplagte fans på hjemmebanen, og OB fik hurtigt sat sig på opgøret.

OB’s målmand Martin Hansen markerede sin tilbagevenden med en vigtig redning allerede efter fem minutters spil. Efter 13 minutter var OB tæt på at bringe sig foran, da Markus Jensen ramte overliggeren med et kraftfuldt skud, der skabte panik i Hillerød-forsvaret.

Først i anden halvleg kom forløsningen for OB. Efter et hjørnespark pandede Luca Kjerrumgaard bolden i nettet efter et præcist indlæg fra Alasana Manneh, hvilket bragte OB foran 1-0. Det var Kjerrumgaards femte mål i sæsonen, hvilket placerer ham på toppen af topscorerlisten.

Med et kvarter tilbage modtog OB’s James Gomez sit andet gule kort, hvilket tvang hjemmeholdet til at spille i undertal resten af kampen. Hillerød pressede på for en udligning, men OB’s defensiv holdt stand, hjulpet af flere vigtige redninger fra Martin Hansen.

Trods presset formåede OB at forsvare deres føring og sikre tre point, hvilket fastholder dem på førstepladsen i ligaen og forlænger deres ubesejrede række.