Vi er taget ned på marinaen, til Restaurant Marsvinet, hvor vi skal mødes med Nanco Wijtze de Haan – kokken bag stedet og nu også ny medejer. For at dykke ned i historien og ham og hans relation til...
Elpriserne juleaftensdag lander på, hvad der beskrives som en "blød mellemvare," ifølge energianalytiker Kristian Rune Poulsen fra Green Power Denmark. Det vil koste cirka 8,25 kroner i strøm at langtidsstege en and i en A-mærket ovn, viser en beregning...
Vinproduktion i Danmark er i rivende udvikling, og en af de danske vinproducenter, der nyder godt af de nye muligheder, er Rose Winery i Asperup. Mikkel Rose Egelund, direktør for Rose Winery, ser positivt på fremtiden for dansk vin...
Tirsdag den 17. september 2024 blev en uforglemmelig dag for den 19-årige Viktor Smidt. Ikke blot havde han netop vundet europamesterskabet i den prestigefyldte IACC Copper Skillet-konkurrence, men han blev også hyldet på Trinity Hotel og Konferencecenter, hvor han...
I Nørre Aaby er en ny burgerbar ved at slå dørene op, og bag disken finder man to engagerede unge søstre, 17-årige Malou og 14-årige Aya Flarup. Sammen med deres familie har de omdannet byens mere end 50 år...
Byens Brød i Fredericia har netop opnået godkendelse til at producere økologisk brød, hvilket markerer en vigtig milepæl for det velrenommerede bageri. Bag godkendelsen ligger et omfattende arbejde, der nu giver pote i takt med, at efterspørgslen efter økologisk...
Af: Lukas Labich, bartender hos Doktor Herman
For dem, der søger en elegant og frugtig cocktail med et sofistikeret touch, er French Doktor det perfekte valg. Denne udsøgte cocktail kombinerer hindbærlikør, ananasjuice og limesaft, hvilket skaber en harmonisk balance mellem...
Når sommervarmen melder sig, og du har brug for en klassisk og forfriskende drink, er Tom Collins det perfekte valg. Denne tidløse cocktail, der stammer fra 1800-tallet, er kendt for sin lette og opkvikkende smag. Tom Collins kombinerer gin,...
Af: Lukas Labich, bartender hos Doktor Herman
Når sommersolen skinner, og du længes efter en forfriskende drink, er Doktor Hass den perfekte løsning. Inspireret af den populære Gin Hass, har vi skabt en eksotisk cocktail, der bringer et strejf af...
Jordnær og RE-NAA blev tildelt tre MICHELIN-stjerner ved MICHELIN Guide Ceremony Nordics 2024. Den nordiske region kan nu prale af et rekordstort antal på seks restauranter tildelt tre MICHELIN-stjerner. Derudover er der to nye to-stjernede restauranter, ni nye én-stjernede...