Kundo, en rapper fra Vejle, der lige nu stormer frem på hitlisterne, kommer til Fredericia for at optræde i Tøjhuset den 24. april, og billetsalget er allerede i gang. 

Kundo debuterede i starten af 2023 med singlen “7100,” som blev vel modtaget og hurtigt kom i rotation på P3. Hans musik balancerer mellem traditionelle rap beats og mere poppede melodiske elementer.

Hans debut-EP, “Bar’ En Drøm,” udgivet i sommeren 2023, fik stor ros og blev blandt andet belønnet med 5 stjerner af Soundvenue, der beskrev ham som en stærk ny stemme på den danske rapscene med et “tilbagelænet, eftertænksomt flow og lækre, soulede produktioner.” En af Kundos seneste udgivelser, “Noget Si’r Mig,” i samarbejde med popmusikeren Thor Farlov, har allerede noget knap 4,5 millioner afspilninger på Spotify, og han har næsten 400.000 månedlige lyttere på platformen.

Kundo har hurtigt markeret sig på livescenen og har spillet udsolgte koncerter i både Aarhus og København, inklusive en mindeværdig koncert på Lille VEGA. Sommeren 2024 blev en milepæl, da han spillede på store danske festivaler som SPOT, Roskilde, Aia Sound og Smukfest, og han fortsatte med at overbevise publikum og kritikere med sin energiske og indlevende sceneoptræden.

Hans optræden på Roskilde Festival blev specielt omtalt, hvor han spillede foran et stort publikum og fik fremragende respons. 

– Jeg håber, folk havde en lige så god oplevelse som mig, udtalte han efter koncerten. 

Med sin turné og det kommende besøg i Fredericia får lokale fans nu en chance for at opleve Kundo live i Tøjhuset til april. For dem, der ellers ønsker at se ham på turnéen, er de nærmeste koncerter i Aarhus eller København, som indtil videre er de eneste øvrige steder, han har annonceret optrædener i april.