Tidligere onsdag anholdt østrigsk politi en 19-årig mistænkt, der angiveligt havde erklæret sin loyalitet til Islamisk Stat (IS).

Alle tre kommende Taylor Swift koncerter i Wien er blevet aflyst, efter østrigske myndigheder arresterede to mænd for angiveligt at planlægge et terrorangreb under arrangementerne.

Koncerterne var planlagt til at finde sted i Wiens Ernst Happel Stadion torsdag, fredag og lørdag som en del af hendes Eras Tour, der har rejst gennem Europa og for nylig besøgt Tyskland.

– På grund af bekræftelse fra regeringsembedsmænd om et planlagt terrorangreb har vi intet andet valg end at aflyse de tre planlagte shows af hensyn til alles sikkerhed, skriver arrangementets arrangører i en erklæring delt på Instagram.

Tidligere onsdag arresterede myndighederne i Østrig en 19-årig mand i den østrigske hovedstad. Manden var tidligere kendt af myndighederne som en terrormistænkt og blev arresteret efter en stor politiaktion, hvor over 100 nærliggende beboere blev evakueret, ifølge lokale medier.