De historiske lokaler i Spritgaarden, som tidligere har været omdrejningspunktet for Ti Trin Ned, er snart klar til at slå dørene op igen.
Som tidligere meldt ud, er folkene bag MA TEO klar til at skabe napolitanske oplevelser i de charmerende lokaler på Norgesgade 3A i Fredericia og åbningsdatoen er nu fastsat til den 15. maj.
– Vi ser meget frem til at slå dørene op til MA NOA, som er et nyt og friskt pust til vores i forvejen hyggelige atmosfære hos MA TEO. MA NOA er den første af sin slags og bygger på DNA’et fra MA TEO, som i forvejen ligger i Slagelse, Næstved og Marstal, fortæller Tonja Jeppesen og Daniel Bønløkke, der er grundlæggerne bag konceptet og fortsætter:
– Grunden til vi laver en ny fortolkning, bunder i vores umættelige lyst til at tilpasse vores oplevelser til det lokale og ligeledes de kulisser vi er til stede i. Vi har længe gået med overvejelser om, hvordan vi kan udleve stedets fulde potentiale. Med den historie og charme som lokalerne har, har vi valgt at skabe en oplevelse som er tilpasset lokalernes personlighed.
– Samtidig med, at vi hos MA NOA vil have fuldt fokus på kvalitet og service, bliver vores fusionskøkken mere eksperimenterende og på sigt vil der komme hjemmelavet pasta og andre italienske specialiteter, tilføjer Tonja Jeppesen som er grundlægger og medejer.
“Vi er stolte af vores fokus på autentiske italienske smagsoplevelser”
Ma Noa er en autentisk og moderne italiensk Madbar, der smelter klassiske smagsoplevelser sammen med innovative tilgange.
– Vi er stolte af vores fokus på autentiske italienske smagsoplevelser, altid i jagten på de fineste italienske råvarer og specialiteter for at introducere en side af Italien, som måske ikke er så velkendt. Vores køkken repræsenterer en fusion af det traditionelle og det moderne italienske, hvor vi ikke blot hylder, men også videreudvikler de kulinariske traditioner, siger Daniel Bønløkke, der er medejer og direktør.
Om mindre end en måned åbner folkene bag deres nye Madbar. I den forbindelse estimeres der at skulle ansættes omkring 15 unge mennesker og ansøgningerne er begyndt at tikke ind, selvom der ikke er slået opslag op endnu.
– Vi glæder os utrolig meget til at ansætte og oplære unge mennesker og sammen med dem skabe en fantastisk arbejdsplads som samtidig laver god mad og yder service udover det sædvanlige. Så snart håndværkerne har lavet de afsluttende detaljer, er vi klar med oplæring i både den Brændefyrede pizzaovn og i servicedelen”. På vores instagram og Facebook vil der kunne findes informationer om job og events. Blandt andet fortæller vi her mere om hvornår vi tænder op i ovnene første gang og giver 100 pizzaer ud til de første, siger Asdis Christiansen som bliver daglig leder af MA NOA.
Ma Teo Madbar blev grundlagt af Tonja Jeppesen og Daniel Bønløkke i starten af 2022 på Bornholm. Tonja Jeppesen er butiksuddannet og har speciale i e-handel. Daniel Bønløkke har en baggrund fra restaurationsbranchen, som bl.a. assistant general manager i Restaurant Flammen.
I november 2022 kom Elias Grøftholdt ind som investor, med erfaring som bl.a. direktør i Restaurant Flammen, direktør og medejer i Skagen Fiskerestaurant og ekspansionsmotor i Rekom Group, med som medejer i Ma Teo Madbar.
Med Elias på sidelinjen, blev der åbnet tre lokationer på ét år. Slagelse 2022, Ærø sommer-lokation 2023, Næstved 2023 og nu snart MA NOA i Fredericia. Ma Teo Madbar beskæftiger nu snart 50unge kolleger.