Sigtelsen fra retten i Holbæk mod de to anholdte i sagen efter drabet på en 37-årig kvinde, der netop havde fået fri fra sit arbejde på et plejehjem, da hun i sin bil blev slået ihjel. Det viser sig nu, at den 24-årig mand, der er anholdt i sagen, er sigtet for flere knivstik og for at have skåret halsen over på den 37-årig kvinde.

Der er tale om en særdeles voldsom sigtelse i sagen om den 37-årige gravide kvinde, som i torsdags blev dræbt. Ifølge sigtelsen mod den anholdte 33-årig kvinde og den 24-årig mand. Ifølge polititiet har den anholdte kvinde anstiftet og planlagt drabet blandt andet via WhatsApp. Den 24-årige mand udførte selve den blodige handling

Som det tidligere er beskrevet, så blev offeret dræb med adskillige knivstik mod krop ben og arme og fik halsen skåret over, fremgik det af sigtelsen, som blev oplæst i retten af anklageren.

Kvinden var gravid i 3. trimester og cirka 7 måneder henne. Kvindens ufødte barn, en dreng, blev reddet og befinder sig på Rigshospitalet.

De to anholdte er ligesom drabsofferet afghanske statsborgere. De to nægter sig skyldige.

Der er nedlagt navneforbud på de to anholdte.

Sigtelsen:

De to sigtes for manddrab. For kvindens vedkommende for anstiftelse efter paragraf 23 ved 3. november mellem kl. 23 og 23.15 på parkeringspladsen ud for plejecentret på Samsøvej i Holbæk at have dræbt forurettede, idet manden tildelte hende adskillige knivstik på krop, ben og arme samt skar hendes hals over. Det var anstiftet af kvinden og planlagt i tiden op til drabet via blandt andet WhatsApp.

De nægter sig skyldige.