Klokken 01.29 valgte en 22-årig ung mand at køre sin bil direkte ind i en guldsmedforretning i Nørre Aaby i Middelfart. Det endte med en dramatisk biljagt over Lillebæltsbroen, inden manden blev anholdt i Taulov, Fredericia. En mand er dog stadig på fri fod.

– Klokken 01.29 kører en 22-årig mand en Citroen Kaktus direkte ind i Guldsmed Brunos forretning på Østergade 10 i Nørre Aaby. Bilen ramponerer vinduespartiet, hvorefter gerningsmændene tømmer glasmontre og kører igen. Politiet sætter efter og det lykkedes at få bilen bragt til standsning på Slåenvej i Taulov, Fredericia, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Bjarne Tykgaard.

Hundepatruljer og drone i aktion

I Fredericia påkører den 22-årig mand en ladestander til en robotplæneklipper, da bilen bringes til standsning i en have. Den 22-årig pågribes og anholdes, imens en anden mand flygter til fods, hvorfor politiet sætter hundepatruljer ind og senere en drone. Det lykkes dog ikke at pågribe den anden mand i bilen, så denne er stadig på fri fod.

– Vi lykkes ikke med at fange den anden mand, men vi leder stadig. Vi arbejder samtidig lige nu på, om den 22-årig mand skal fremstilles for retten.

Ved standsningen skete der et færdselsuheld, men der skete ingen personskade.