Venstres ordfører i Fredericia Byråd, Peder Tind, og Venstres kandidat Tobias Jørgensen, har tirsdag eftermiddag turneret rundt på valgstederne i Fredericia.

Klokken 15:00 troppede de op i Fredericia Idrætscenter, hvor Peder Tind skulle hen og stemme. Han har tidligere slået klart og tydeligt fast, at han stemte på Tobias Jørgensen.

Med sig hen til stemmestedet havde Peders konen Anitha og deres to døtre, hvor den ene ikke var tilfreds med, at far Peder ikke var at finde på stemmesedlen. Han måtte forklare hende, at det først er tilbage om tre år, når der er Kommunalvalg igen næste gang.

Peder Tind med stemmeseddlen, hvor der er et kryds ud for Tobias Jørgensen. Foto: AVISEN

Efter Peder Tind havde været i stemmeboksen og afleveret stemmesedlen, blev det til en sludder med den tidligere byrådspolitiker Børge Larsen, der i to omgange har siddet i Fredericia Byråd for netop Venstre.

Efter turen i Fredericia Idrætscenter drog Tobias Jørgensen og Peder Tind ud til andre valgsteder, hvor de var ude at hilse på vælgerne. Efter valgstederne lukker 20:00 samles Venstres lokalafdeling, hvor de vil hygge sig efter en hård og intens valgkamp, samt følge valgaftenen og se, hvordan det kommer til at gå.