Tirsdag blev Hannerupløbet i Fredericia afviklet, og den duel, som Venstre havde udfordret til Socialdemokratiet til, endte Venstre med at vinde i sikker stil.

Til den 3×5 km lange stafet stillede Venstre op med Peder Tind, Niels Martin Vind og Pernelle Jensen, der alle er i deres byrådsgruppe. Socialdemokratiet var repræsenteret ved folketingskandidat Jens Jonatan Steen, byrådsmedlem David Gulløv og partimedlem Else Warming.

Foto: Privatt

For de to partier lagde Niels Martin Vind og Jens Jonatan Steen ud. Venstre-politikeren er kendt som en god atlet, og han skuffede ikke. Han løb i tiden 22:23, men også Folketingskandidaten Jens Jonatan havde fart i skoene, da han løb i tiden 22:53.

På de efterfølgende ture blev der større forskel. Pernelle Jensen var næste løber for Venstre, og hun løb den i 26:19, mens det for Else Warmings vedkommende blev til en tid på 29:53. Til at slutte det hele af var det Peder Tind og David Gulløv, der sidder som henholdsvis formand og næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget. Tind løb i tiden 26:22, mens Gulløv løb i 38:16, og dermed endte Peder Tind og co. med at vinde duellen mellem de to politiske partier.