Det lignede længe, at Vejle ville indkassere et nederlag til FC Midtjylland, men dybt inde i overtiden udlignede Luka Djordjevic til 1-1, og gav fornyet håb til VB i kampen om overlevelse i 3F Superligaen.

Vejle havde igen Denis Kollinger og Manjrekar James til rådighed efter, at de afsonede karantæne mod Randers i den seneste spillerunde, hvor de nedrykningstruede vejlensere tabte 4-1. I forhold til den kamp måtte VB til gengæld undvære den offensive profil Allan Sousa, og derfor var kortene blandet i det offensive, hvor Hallur Hansson og Arbnor Mucolli tog af kanterne, og på top lå Andrés Ponce, men der var ikke meget liv over VB’s offensiv mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland skulle forsøge at øge afstanden til FC København, der med gårdagens sejr mod AaB puster fusionsklubben fra Herning og Ikast i nakken. Betingelserne var dog ikke i top for FC Midtjylland, der til opgøret måtte undvære topscoreren Junior Brumado, og i hans fravær var der fundet plads til unge Victor Lind på top.

Før der kom liv i den midtjyske offensiv, bød Mucolli sig til allerede efter to minutter. Mucolli brød spillet midt på banen, og satte den direkte modspillet af, men forsøget mod Jonas Løssls mål manglede kvalitet, da det røg flere meter ved siden af mål.

Hvis man troede, at det var starten på et festfyrværkeri i Nørreskoven tog man fejl. I lang tid skete der ingen nævneværdige ting. FC Midtjylland prøvede at spille sig igennem hjemmeholdets defensiv, men det lykkedes ikke, og da Vejle ikke bød sig til, var det ikke en særlig begivenhedsrig affære.

Efter 32 minutter kom der gang i Vejle Stadion. Denis Kollinger gik for hårdt til en midtjysk spiller, der røg i græsset, og han fik gult kort for forseelsen, men det stoppede ikke der. FC Midtjylland-spillerne stormede hen til episoden, og det fik tilskuere på langsiden til at råbe mod FCM-anfører Erik Sviatchenko, der vendte sig om og råbte, at den pågældende tilskuer var pinlig og skulle holde mund.

Kampens næste chance tilfaldt FC Midtjylland. Efter 39 minutter var der brasiliansk magi at spore hos Evander, der med et elegant lob fik spillet Victor Lind fri, men angriberen brændte den frie chance på VB-keeper Sten Grytebust, og derfor var pausestillingen 0-0.

Om det var den halvkedelige affære på grønsværen, der gjorde, at flere scouts forlod pressepladserne skal være usagt. Faktum var, at der var repræsentanter fra klubber som PSV Eindhoven, Willem II, SC Heerenveen, Hansa Rostock, Greuther Fürth, Ingolstadt, Werder Bremen og Eintracht Frankfurt, og flere af dem fik ikke set kampen til endte.

De scouts, der forlod stadion, gik glip af FC Midtjyllands mål efter knap en times spil. Evander slog et hjørnespark ind i feltet, og helt fri på bagerste stolpe stod den midtjyske anfører, Sviatchecnko, der sikkert headede bolden i mål foran den store koloni af FC Midtjylland-fans.

Vejle bed ikke for alvor fra sig. FC Midtjylland derimod lurede på muligheden for at fordoble føringen. Med 20 minutter var Victor Lind på spil, da han fik bolden ind i feltet, men det lykkedes Grytebust at slå forsøget ud til hjørnespark. Kort tid efter var det Gustav Iskasens tur til at være farlig, men han tøvede for længe, og chancen løb i stedet ud i sandet.

Vejles cheftræner, Peter Sørensen, forsøgte konstant at få holdet til at presse op, og hlelt ud af det blå dybt inde i overtiden kom forløsningen. Bolden blev smækket ind fra højre side, og inde foran mål stod indskiftede Luka Djordjevic og fik bolden i mål til slutresultatet 1-1. Med resultatet overvinter FCM på førstepladsen med to point ned til FC København på andenpladsen, mens Vejle har syv point op til den anden side af nedrykningsstregen.