Når Kronprinsparret hædrer fremragende præstationer inden for kunst, kultur og socialt arbejde, kommer det i år til at foregå i Vejle Musikteater. Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 lørdag den 25. september kl. 21.00.

Vejle Musikteater og Vejle Kommune får igen stort TV-show til Vejle

Ligesom med Danmarks Indsamlingen sidste år, formår Vejle Musikteater og Vejle Kommune igen at få Vejle på Danmarkskortet, når Kronprinsparrets Priser afvikles i Vejle Musikteater lørdag den 25. september i år.

Hvert år udvælges et nyt sted i Danmark til at danne ramme om Kronprinsparrets Priser, hvor Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser uddeles.

Borgmester Jens Ejner Christensen glæder sig over, at endnu en stor kulturbegivenhed kommer til byen:

– Det bliver en stor fornøjelse at byde Kronprinsparret velkommen til Vejle. Samtidig glæder jeg mig over, at vi igen får mulighed for at vise vores område frem – både kulturen, det sociale og historien, som er en stor del af Vejle Kommune. Kronprinsparrets Priser er et årligt kulturelt højdepunkt, og vi kan i den grad være stolte over, at de i år har valgt at besøge os.

Det er en stor og vigtig opgave, som musikteatret og Vejle står overfor. Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater, udtaler:

– Vi er utroligt stolte over at kunne huse Kronprinsparrets Priser og det flotte TV-show. Det er en vigtig prisuddeling i Danmark, for her hyldes ægte talent og engagementet inden for kultur, kunst og socialt arbejde. Vi vil gøre vores ypperste for at skabe en fantastisk aften for vores publikum og seerne hjemme i stuerne. Det er skønt at vi igen kan sætte Vejle på Danmarkskortet, og der skal lyde en stor tak til Vejle Kommune for uvurderlig opbakning.

Modtagere af Stjernedryspriser afsløres før showet

Kronprinsparrets Priser 2021 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret under showet den 25. september, mens de to Stjernedryspriser bliver offentliggjort i ugen op til prisuddelingen.

Det vil være muligt at købe billetter til Kronprinsparrets Priser i Vejle Musikteater

Billetsalget annonceres inden længe på www.vejlemusikteater.dk

Du kan se Kronprinsparrets Priser 2021 på DR1 lørdag den 25. september kl. 21.00 og følge prisuddelingen på DR’s, Bikubenfondens og Kongehusets digitale platforme. Du kan også følge prisuddelingen via #kronpriser

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer