Det lignede længe, at Vejle ville få sæsonens første sejr, men Brøndbys indskiftere endte med at vende kampen på hovedet.

Vejle tabte inden landsholdspausen med 6-0 til OB, og der har derfor været nok at tale om i VB-lejren op til opgøret. Situationen blev ikke bedre af, at Saeid Ezatolahi var ude med karantæne, og at Arbnor Mucolli var ude med en mindre skade.

Til gengæld var vejlensernes nyerhvervelse, Hallur Hansson, gledet direkte ind i startopstillingen på den centrale midtbane, som han udgjorde sammen med Mouhamadou Drammeh og Jacob Schoop, men de fik ikke sat sig på kampen til at starte med.

Det blev ikke nogen kamp, som gik over i historiebøgerne for poleret spil, men til gengæld kunne Vejle glæde sig over et tilkendt straffespark efter 26 minutter, da Sigurd Rosted ramte Allan Sousa i hovedet. Efter et VAR-tjek valgte Mads Kristoffer Kristoffersen at pege på pletten, og Sousa sparkede selv sikkert bolden ind med et elegant lob.

Føringen varede dog ikke længe. Simon Hedlund sendte Andreas Bruus i dybden, og Bruus tog bolden med sig ind i feltet, og sendte bolden bag Sten Grystebust i VB-målet. Efterfølgende pressede Brøndby på for et føringsmål, og særligt Marko Divkovic var i den periode en evig kilde til uro for Vejle.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, men til gengæld kom netmaskerne til at blafre efter pausen. Første gang var efter 57 minutter, da Tobias Mølgaard med et indlæg ind i feltet fandt Lukas Engel, der ikke blev fulgt af Bruus, og derfor uhindret kunne stige til vejrs og heade bolden ind bag Thomas Mikkelsen i Brøndby-målet.

Vejle var i den periode bedst, og efterfølgende kunne Schoop have scoret, da han var kommet fri i feltet, men denne gang lykkedes det for Mikkelsen at redde Vejles forsøg. I stedet reagerede Brøndby fra bænken ved først at lave en dobbelt udskiftning, og senere hen en tredobbelt udskiftning. To af de spillere, der kom ind, var Christian Cappis og Blas Riveros, og de endte begge med at få afgørende roller.

Med ti minutter tilbage af opgøret smækkede Brøndbys Kevin Mensah bolden ind i feltet, hvor Riveros fik fat i bolden, og spillede Mikael Uhre helt fri. Brøndbys topscorer svigtede ikke, og bragte balance i regnskabet. Et par minutter senere scorede amerikanske Cappis. Efter kombinationer på Vejles banehalvdel kom Cappis på bolden på kanten af feltet, og via den ene stolpe bankede han bolden i mål til 3-2.

Det lykkedes ikke Vejle at få udlignet, men til gengæld kom der dramatik, da Jerome Opoku i kampens overtid fik raget et rødt kort til sig efter, at han i forvejen rendte rundt med et gult kort. Opoku plantede en albue i hovedet på Mikael Uhre, og efterfølgende skubbede han til en Brøndby-spiller, og det blev takseret til et gult kort, og dermed måtte englænderen forlade banen før tid, og konstatere, at VB stadig ikke har vundet i den her sæsons 3F Superliga.

Skriv en kommentar