Vejle sikrede sig søndag tre vitale point i kampen om overlevelse i 3F Superligaen. Efter sejren mod SønderjyskE har holdet nu syv point op til FC Nordsjælland på den anden side af nedrykningsstregen.

En 3-1 sejr blev det til i Nørreskoven for Vejle, der var i fuld kontrol kampen igennem, og viste sig som det bedste hold på grænsværen.

– Vi holdt SønderjyskE fra chancer, og spillede godt nok til at det er en klar og fortjent sejr. eEt har vi ikke været vant til – de sidste par gange på hjemmebane har vi været det bedste hold og det er opløftende, siger Vejles træner, Peter Sørensen.

Sejrens sødme er ikke til at tage fejl af. Det var Vejles anden hjemmesejr i træk, og igen lykkedes det at slå et hold, som vejlenserne konkurrerer med i bundstriden.

Vi tog tre point fra et af de hold, der er nærmest i tabellen, og det bekræfter den tro vi har på tingene. Det giver realistiske forhåbninger om at indhente dem over os, og det havde været svært at fortælle den historie, hvis vi havde tabt. Der skal stadig en stor indsats til, men der er sket større mirakler i dansk fodbold, siger Peter Sørensen og fortsætter:

– Vi kan ikke gøre andet end at gøre vores bedste. I stilfærdighed og uden at miste jordforbindelsen, har vi i kampe mod de hold, som vi kæmper med, været klart bedst. Vi kan konstatere, at der er mange point at spille om, og når vi har spillet mod hinanden ude og hjemme, skal vi mødes igen to gange igen. Derfor kan jeg uden at lyde komisk fremlægge et scenarie, hvor vi ikke rykker ud.

En af de helt store profiler på Vejles mandskab var Arbnor Mucolli, der scorede til 1-0. Faktisk skulle han slet ikke have startet inde, men en skade til Jacob Schoop ændrede på det.

– Det er skønt at vi lavede tre mål. Vi var det bedste hold og fortjente sejren, siger Mucolli, der modtog fansenes hyldest efter opgøret:

– Fansene er der hver gang, det er ligemeget hvordan det står til – så er de der, og det er dejligt at give lidt tilbage.

Hvem er jeres nærmeste konkurrenter til at undgå nedrykning?

– Viborg og Nordsjælland, men det bliver tæt. Viborg er oprykker, og kan dale lidt, og jagter vi og skraber point sammen, er jeg sikker på vi kan hente en af dem, forklarer Arbnor Mucolli.

Næste gang Vejle løber på banen efter landsholdspausen, hvor holdet den 21. november møder Randers på udebane.

Skriv en kommentar