Brødrene Guf åbnede sidste år i Gothersgade i Fredericia, men nu er der kommet ny ejer af cafeen, der samtidig skifter navn.  da butikken er solgt til Besarta Kaqkini pga. dødsfald i familien.

Hvis man har set et nyt ansigt i caféen, der ligger i Gothersgade, så er det med god grund. Navnet er nyt, og det er Besarta Kaqkini også. Efter hun har fået nøglerne, er det gået meget stærkt. Men hun tror på sig selv og vil bygge videre på det oprindelige koncept i cafeen.

– Det bliver ved med at være det samme med hjemmelavet belgiske vafler, pandekager. Så har jeg almindelige frisko- og italiensk is. Der er stadig bubble tea, som er populært, og der er også stadig kaffe. Det eneste nye vi har tilføjet menuen straks, er hjemmelavede cupcakes.

På et tidspunkt udvider vi sortimentet med brunch og madpandekager, siger Besarta og kommer ind på den proces, som der har været i forbindelse med overtagelsen af lokalet: 

– Det hele gik meget stærkt. Det var en meget hurtig beslutning og jeg er taknemmelig for, at jeg har fået muligheden. Jeg tror naturligvis meget på, at jeg kan køre det videre med samme koncept, siger hun. 

Det nye navn på cafeen er Bellissa, og det er der en særlig grund til. 

– Navnet er italiensk-inspireret og indeholder lidt af mit navn, belgiske vafler og is. På denne måde bliver det lidt personligt samtidigt med, at man kan se lidt af konceptet i navnet, siger Besarta. 

Inden nye tiltage bliver sæt i værk, så skal Besarta og teamet falde på plads. Rutinerne skal indarbejdes og de sociale medier skal på plads. 

– Jeg fik nøglerne i onsdags, og nu skal jeg igang med Facebook, Instagram, og andre småting, som jeg skal sættes ind i. Det er spændende det hele, men jeg skal lige falde helt ind i det, siger Besarta, der har fået kommentarer med på vejen med fra kunder: 

– De har selvfølgelig spurgt, hvem jeg er og hvad der er sket, og så har jeg svaret på det, siger Besarta. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

lissi rasmussen
lissi rasmussen
22:02 - 10. juni 2021 22:02

Du er en fantastisk og dejlig pige, god service,dejligt smil, det er det vigtigste,
alt godt til dig.