Til formiddagens døgnrapport fremgik det, at politiet havde en travl fredag aften, og der var også flere personer, som blev taget for spirtuskørsel. Alkohol var generelt en afgørende faktor for mange af sigtelserne i Trekantområdet.

Der var nemlig to personer i henholdsvis Vejle og Kolding, som i nat måtte tilbageholdes og være på stationen, indtil de var ædru igen. Episoderne er uafhængige af hinanden i den forstand, at de to sigtede mænd ikke var i bekendtskab, men handlingsforløbene i sigtelserne var identiske.

I Kolding var det en 40-årig mand på Axeltorvet, som var blevet så fuld, at han begyndte at skabe uro i gadebilledet. Han var verbal voldelig over for flere personer, og det krævede, at en patrulje skulle rykke frem. Den 40-årige mand, som er bosiddende i Kolding, fortsatte med at vise en ubehagelig adfærd uden at bruge fysisk vold, og derfor blev han taget med på stationen. Han blev først løsladt, da han blev ædru i løbet af natten.

I samme tidsrum viste en 20-årig mand i Vejle, også i gågaderne, en voldelig adfærd. Han forstyrrede forbigående borgere, og generelt virkede han til at have en truende adfærd. Han blev ligesom personen i Kolding sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Endnu en fællesnævner var, at han også brugte natten på stationen til at komme tilbage i en almindelig tilstand, før han blev løsladt igen.

I Fredericia var der ikke nogle markante episoder, som var involveret i dagens første døgnrapport.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Brian Magnussen
Brian Magnussen
11:03 - 17. juli 2021 11:03

Nu begynder jeg at savne lockdown og afstandskrav.