Venstres politiske ordfører i Fredericia, Peder Tind, roser folketingkandidaten Tobias Jørgensen for hans engagement, og fortæller om vigtigheden i, at en lokal kandidat vælges til Folketinget.

Klokken 20:00 lukkes valghandlingen, og Venstres Peder Tind ser tilbage på en valgkamp, hvor den har fået fuld gas.

– Vi har støttet op om vores kandidat Tobias, som har været meget synlig i både Kolding og Fredericia. Han har virkelig været ihærdig og ført en synlig valgkamp, som vi kan være stolte af. Det engagement han er kommet med og været fedt at opleve, siger Peder Tind.

Hvis Tobias Jørgensen vælges vi det være første gang for Venstres lokalafdeling, at de får en repræsentant på Christiansborg.

– Det vil betyde meget for os. Vi gik frem ved Kommunalvalget i Fredericia, og hvis vi får en stemme på Christiansborg i form af Tobias vil det virkelig gavne os. Det giver noget ekstra at have en lokal stemme, der kan tale vores sag her i byen, siger Tind og uddyber:

Der er sager, som besluttes på Christiansborg, men som har stor betydning ude i byerne, og derfor vil det være rigtig godt med Tobias valgt ind. Der er sagerne omkring støjen fra motorvejen, og så er der også emner som Fredericia Musicalteater og det kommende Fæstningscenter, hvor landspolitik er en del af det. Derfor vil jeg opfordre til, at man stemmer personligt på en kandidat, der kommer til at tale Fredericias sag, forklarer Peder Tind, som kommer til at sætte sin stemme på Tobias Jørgensen.