Det er med både stolthed og stor glæde, at Middelfart Boldklub kan præsentere et af alletidersstørste boy bands i Hindsgavl Slotspark fredag den 7. juli 2023.

Der bliver fest og glade dage, når Take That går på scenen på Hindsgavl Slot. Take That blev dannet i Manchester i 1989, og udgav deres første album i 1992. Siden da har det britiske boy band solgt mere end 30 millioner albums verden over. Der skulle derfor være basis for både et brag af en fest og en perlerække af hits i slotsparken til sommer.

I 2023 har Take That planlagt at spille to koncerter udenfor UK nemlig Middelfart Danmark og Finland, og det er altså i den forbindelse, at de kan opleves i Danmark. Hindsgavl Slot danner rammen om en uforglemmelig sommeraften, hvor de mange Take That fans får muligheden for at forkæle øregangen med pophits i verdensklasse.

–  Jeg kan kun sige, at vi er fulde af begejstring over at kunne præsentere denne nyhed, udtaler Per Jørgensen fra Middelfart Boldklub. Han fortsætter:

– I Middelfart har vi de mest vidunderlige rammer at tilbyde, og vi kan give publikum en helt unik måde at opleve dette superband på. Vi er pavestolte og glæder os meget til sommeren 2023. I Middelfart Boldklub er vi sammen om meget mere end fodbold, og vi arbejder hver dag benhårdt på at skabe oplevelser i- og for byen. Først og fremmest spiller vi fodbold på Danmarks hyggeligste stadion, hvor vi i år har kunnet byde på både intense lokalopgør og på fodbold fra øverste hylde med bl.a. besøg fra Superligaholdet AAB i pokalen. Nu kan vi invitere til endnu en oplevelse denne gang i den musikalske Superliga, når Take That besøger os på Hindsgavl Slot til sommer – det er vi naturligvis meget stolte over. 

I selskab med Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald kan vi glæde os til at synge med påhits som ”Back for Good”, ”Patience” og ikke mindst ”How Deep Is Your Love”. Der skulle dermed være garanti for flashbacks og gode minder fra 90’erne i Middelfart fredag den 7. juli 2023.

Der bliver rift om billetterne, så vil du sikre dig en plads til 2023’s suveræne lokalekoncertoplevelse, Take That på Hindsgavl Slot i Middelfart, så skal du være klar på billet.dk fra Tirsdag den 13. december.kl. 10.00

Billetsalget åbner Tirsdag den 13. december 2022 kl. 10.00 på billet.dk