I weekenden den 18.-20. november 2022 har nogle af Fredericia Svømmeklubs dygtigste svømmere svømmet DM for hold i Hørsholm svømmehal.

Det blev til en fremragende weekend for vores svømmere og en flot 5. plads i 3. division. DM for hold er et stævne, hvor der svømmes om point i alle løb ift. en international pointtabel. Så alle svømmere er vigtige, og hver 1/100 af sekund tæller i det samlede regnskab.

– Vi havde en god blanding af unge svømmere, som skulle lære at tackle lidt andre discipliner, end de er vandt til, og nogle rutinerede svømmere, som skulle hjælpe med at lære de unge, hvordan man håndterer et mesterskab som DM for hold. Alle der var med svømmede fremragende, og vi ender med at score 38.236 point, hvilket er over 1500 point mere end sidste år, skriver klubben og uddyber:

– Alt i alt placerer Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF sig som den 21. bedste klub i Danmark og den 8. bedste klub Vest for Storebælt. Begge dele er et tegn på den positive udvikling, som klubben er i gang med, og vi glæder os til at fortsætte den udvikling de næste mange år.

Holdet, som deltog i Hørsholm, bestod af:

Daniel Jensen

Jeppe Søgaard Rasmussen

Christian Damborg Thomsen

Peter Rom Poulsen

Kresten Skau Hansen

Mikkel Holme Madsen

Phillip Thomsen

Rasmus Thy

Frederik Billesø Beck

Mathias Møller Madsen

Sofie Sjøgren

Cecilie Batz

Karoline Kristensen

Mathilde Thy

Sophie Møller Madsen

Mathilde Søe

Esther Korsholm

Clara Bendtsen

Johanne Riber

Sportschef Örn Arnarson og Træner Morten Nørgaard.