FC Fredericia kan ikke længere se bort fra det faktum, at holdet er i krise efter kun at have hentet et enkelt point i de første fem kampe. Holdet er på en delt sidsteplads efter, at de formøblede en føring på udebane mod Hillerød og endte med at tabe.

Det lå i kortene, at den forløsende sejr skulle komme mod Hillerød for FC Fredericias vedkommende, da Hillerød har været alt andet end overbevisende i starten af sæsonen som nyoprykker til NordicBet Ligaen.

Til at starte med var det dog ikke til at se, at Hillerød var uden point og havde fået store øretæver i flere af kampene indtil videre. FC Fredericia var presset i bund, men som kampen skred frem, vendte billedet. Fredericianerne havde flere chancer for at bringe sig i front, og kort tid inde i anden halvleg burde det være sket på et straffespark, som Alexander Jensen brændte. Efterfølgende havde Nicklas Røjkjær og Andreas Lausen nærgående forsøg, men først i det 75. minut fik FC Fredericia scoret. Det var netop Røjkjær, der var fri på bagerste stolpe efter et indlæg fra Oliver Olsen.

I den sidste del af kampen væltede FC Fredericias korthus. Først udlignede Hillerød, og siden begik Jeppe Gertsen straffespark med fem minutter igen. Straffesparket scorede Hillerød på, og havde det ikke været for en stor afbrænder i overtiden, havde Hillerød vundet 3-1, men det blev ved 2-1. Det ændrer dog ikke på, at FC Fredericia er i krise.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Valdemar Birksø (02): Virkede meget på glatis og generelt usikker. Havde dog et par redninger, der holdt FC Fredericia på nul længe i opgøret.

Oliver Olsen (4): Lavede assisten til Røjkjær, og var generelt påpasselig defensivt.

Jeppe Gertsen (4): Bortset fra straffesparket, der var kluntet, gjorde han det egentlig solidt, men som en af de rutinerede, skal han være en af dem, der gør, at korthuset ikke falder sammen.

Jeppe Brinch (4): Var ikke særlig iøjnefaldende, men gjorde det overordnet set solidt.

Alexander Jensen (02): Det brændte straffespark trækker gevaldigt ned. Det var virkelig ikke godt sparket.

Simon Bækgård (4): Virkede overtændt, og blev taget ud i pausen med et gult kort, men pasningsmæssigt gjorde han de fornuftigt.

Adam Jakobsen (02): Der er store forventninger til den tidligere Vejle-angriber, men de er ikke indfriet indtil videre. Anonym kamp af Jakobsen.

Mathias Kristensen (02): Skal være det kreative islæt på midtbanen, men de lykkedes ikke for ham.

Nicklas Røjkjær (4): Havde flere store chancer, men fik kun scoret et mål.

Frederik Heiselberg (4): Fik godt nok ikke scoret, men fik kæmpet sig til nogle chancer.

Indskiftere:

Andreas Lausen (7 –  Man of the Match): Kom ind og gjorde en forskel på midtbanen med et godt teknisk niveau. Banker på til en startplads.

Frederik Christensen (UB): Spillede ikke nok.

Jagvir Singh (UB): Spillede ikke nok.

Erik Nissen (UB): Spillede ikke nok.