Fredericia KFUM og Dalum afholdt i denne weekend Danmarks største indendørs fodboldstævne under et tag. 128 hold deltog, og det anslås, at der i løbet af weekenden har været omring 2.500 spillere, ledere og tilskuere i de seks haller i Fredericia Idrætscenter.

Indoor Liga Cup er en tilbagevendende begivenhed, og arrangeres af Fredericia KFUM og Dalum. Det er ifølge Fredericia KFUM det største indendørsstævne, der afholdes i Danmark under et tag. Stævneledelsen har måtte sige nej til 38 hold, der ville melde sig til, men stævnet kan ikke rumme mere end 128 hold.

Hold fra hele Danmark deltog, og det kunne også høres i det store halkompleks. Den velkendte københavnske accent var tydelig flere steder, og andre steder blev der talt klingende fynsk og sønderjysk. Store klubber som AGF og Esbjerg var blandt deltagerne i det store stævne, der var for spillere født i 2012 og 2013.

Lørdag klokken 09:30 var der fælles indmarch, hvorefter de første kampe blev spillet klokken 10:00. Lørdag blev der spillet frem til klokken 17:30, og søndag startede det hele klokken 08:30, hvorefter de sidste kampe blev spillet søndag klokken 15:30 i hal 1. Efter den sidste kamp var der fælles afslutning i hal 1, hvor alle spillerne, uanset resultater, fik en personlig pokal med hjem. Derudover var der holdpokaler til de bedst placerede hold på de enkelte niveauer. Blandt andet kunne Fredericia KFUM lade sig hylde som vinder.

Alle de deltagende hold fik spillet minimum 11 kampe fordelt over lørdag og søndag, og stævnet var arrangeret således, at der var ombrydning lørdag middag, lørdag aften og søndag middag, hvorefter det hele sluttede med jævnbyrdige kampe søndag eftermiddag. På den måde var det arrangørernes hensigt, at alle holdene skulle få en god oplevelse.

Under stævnet har fire skoler været i brug til indkvartering og bespisning. Til at holde styr på det hele har KFUM og Dalum haft omkring 150 hjælpere i gang i løbet af weekenden.