Steffen Brix Dream Trio, første indskydelse hvem er det? Det var en dynamisk supertrio, der kørte stramt i den fusions agtige jazzstil. Steffen er en fabelagtig guitarist, der kan det hele.

Et fenderanlæg til denne musik form undrede undertegnede, men Steffens håndtering af telecasteren var misundelsesværdigt. Hele halsen blev brugt, både dur og mol-pentaton skala blev gennemtæsket både forfra og bagfra tilføjet 6, 7 og 9 akkorder og meget mere.

Almindelig rytme på trommer bakkede den også fremragende bassist op. Den fem strenget bas, hvor alle strenge og hele armen brugt med flere bas solo. Der var dog en forkærlighed for at spille tæt på et oktav højere så de helt dybe bastoner aldrig kom til at dominere lydbillede.

Musikken er for denne anmelder en ukendt form for fusionsjazz i rock trio sammensætning.

Et ens lydbillede for feinsmeckere og vel lidt ensformigt for andre. De tre var fabelagtig dygtige musikere og til slut fik trommeslagere også mulighed for at vise sine evner.

Lyden og tonen bar stærkt præg af en let chorus lyd, ofte tilsat lidt rum og ekko som Steffen styrede flot. Bas i de høje bånd med flere flotte solo gjorde, at stortrommen flere gange var den dybe grund rytme.

Jeg holder af at se Steffen og co. spille, der er dog et men, numre var lange og de lyder ens, nummer efter nummer, Steffen burde veksle imellem lydene, der er til rådighed på både pickup og forstærker, samt hans pedalboard og rack enhed.

Andre kan måske klare mere end en time med samme lydbillede, men ikke jeg.

Ikke underligt, at Steffens guitar lød godt og var veltunet, han har arbejdet på guitar værksted i ti år. Desuden spiller han også andre typer musik, her bruger han en bruger ofte Fender Stratocaster.

En udadvendt opdateret guitar fusion med knald på som undertegnede aldrig før har oplevet. Man kastes rundt alle den moderne jazz fusions hjørner, de musikalske sanser bliver efterprøvet.

Gruppen består af: Steffen Brix – guitar, Mark Ong – bas, Anders Mogensen – trommer. Det kan anbefales alle med interesse for sublimt guitarspil at lytte nærmere til denne specielle trio.