Hverken instruktør af næste års forestilling ”SHREK – THE MUSICAL” Carsten Friis eller kromand Casper Andersen har planer om at blande sig i julen og julemaden….

Men de er bagmændene – sammen med Frøbjerg Festspil – bag en musikalsk julepakke med billetter til ”SHREK” inclusiv spisning, program og P-billet – til en rigtig god pris.
Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk oplevelse – smækfyldt med musikalske hits og danseoptrin – opført i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj.
Der går “grøn trold” i den næste år, når Frøbjerg Festspil præsenterer ”SHREK – THE MUSICAL” på Højen.
Ovenpå dette års hitmusical ”GREASE”, der blev et kæmpe tilløbsstykke med knap 17.500 tilskuere og fantastiske anmeldelser i både pressen og blandt publikum, bevæger Frøbjerg sig nu over i eventyruniverset.
Og det er vel at mærke ikke “bare” et klassisk eventyr – slet ikke. Her er der i den grad noget at hente for BÅDE børn, unge og voksne – og selvfølgelig også de voksnes forældre.

En lækker menu spiller hovedrollen i årets bedste julepakke:
Til næste års forestilling har Frøbjerg Festspil sammensat en attraktiv ”julepakke”, der kan købes med en god julerabat – indtil den 24. december.
Pakken indeholder 2 billetter – på de bedste pladser – til ”SHREK” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til 698,- kroner, så man sparer hele 25% i forhold til normalprisen. 
Hvorvidt svinekam er ”trolde-spise” skal vi lade være usagt. Men her er menuen til det kommende års optakt til ”SHREK”: Til forret serveres varmrøget laks og hovedretten er: Helstegt svinekam, med stegte kartofler, paprika sauce og ovnbagte kartofler.
Juletilbuddet er tilgængeligt allerede nu på www.frobjerg.dk