Kom med på en tur til den lille sø på Skamlingsbanken, hvor det vrimler med liv. Med fiskenet og forstørrelsesglas går Museum Kolding på opdagelse efter dyrelivet i og omkring vandet. Her findes nogle af de mest spændende dyr, nemlig insekter – små dyr med sjove navne som vandkalve, skøjteløbere, vandnymfer og skorpionstæger. Og hvis vi er heldige, får man måske også nogle padder i nettet. Kom og lær mere om dyrelivet i søen og naturen på Skamlingsbanken, hvor man bl.a. kigger nærmere på, hvorfor naturen her er så særlig og et besøg værd.

Der er sø-safari torsdag den 29. juli og 5. august kl. 10.00 – 11.00. Man mødes foran indgangen til Skamlingsbankens Besøgscenter. Det koster kun 10 kr. pr. barn at deltage. Der betales med mobilepay til naturvejlederen på stedet.

Der er ikke krav om coronapas for at deltage i aktiviteten. Ønsker man at se udstillingen på Besøgscenteret, kræves der dog coronapas for alle over 16 år.

FAKTA

Museum Kolding består af tre af Kolding Kommunes væsentligste kulturhistoriske steder – nemlig Skamlingsbanken, Christiansfeld og Kolding. Alle steder er det muligt for børn og deres familier at gå på opdagelse efter markerede poster.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer